You Are Viewing

A Blog Post

wee wee wee punt de taalzaak punt en el

Ik kan mezelf niet met droge ogen als punctueel omschrijven, of als ordelijk, of attent. Maar werk is werk en een deadline is een deadline, dat blijft toch vrij helder. Op die keer na dat ik een week na de afgesproken inleverdatum pas aan de opdracht dacht, gaat dat vrij goed. (Opdrachtgevers die het hier niet mee eens zijn, mogen zich melden.)

Een eigen website brengt geen eigen deadline mee, en zo bleef www.detaalzaak.nl vijf jaar een concept op mijn takenlijstje. Ik blijk niet wezenlijk anders te zijn dan mijn man, die zijn bedrijf ‘net op tijd’ noemt maar met andere dingen in de rest van zijn leven rustig een jaar of twee te laat is. Nu staat hij de – al bijna wegrottende – kozijnen te verven. En ik? Ik heb een website gemaakt. Of eigenlijk heeft Marijke dat gedaan, maar ik heb een beetje geholpen.

Vanaf het moment dat ik Marijke inschakelde, ging het razendsnel. En eigenlijk is mijn website precies op tijd, zo bij mijn eerste lustrum als zzp’er. Want als het zonder website al prima ging, dan wordt het met helemaal fantastisch.

3 Comments
 • Marijke on 28 september 2013

  Ho ho Eveline, ik ben het niet met je eens.

  Ik heb je het gereedschap gegeven, maar je hebt verder helemaal zelf je website gemaakt.

 • Dorien on 8 oktober 2013

  Mijn complimenten, ik vind het een mooie site.

 • Eveline on 8 oktober 2013

  Dank, Dorien en Marijke!

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

Mail me

Stuur een bericht