You Are Viewing

A Blog Post

Er is één plek op de wereld

Eerste kerstdag, thuis. De tune van Kerst met Linus zingt al dagen in mijn hoofd. Vijf dagen om precies te zijn, sinds we vertrokken naar mijn schoonfamilie in Duitsland. Ik haal steeds de kinderen over om het voor me te zingen en dat kunnen ze heel mooi.

Als het bijna kerst is, is er één plek op de wereld waar ik het allerliefste ben. Dan wil ik graag thuis zijn, waar ik alle klanken en alle geuren zo goed ken.

En ben ik dus thuis, heerlijk thuis. Met de overvolle kerstboom in alle kleuren van de regenboog, het stalletje met Jonas en Mira en hun baby die op een banaantje lijkt, de herders en schapen en de grote elf die de weg wijst.  Met half afgebouwde lego midden in de kamer. Met de kinderen in bed in hun nieuwe slaapzakken. Met wifi die het doet. Zonder verplicht gezelschap.

Morgen weer een feestje, wel iets korter gelukkig. Een paar uur in plaats van een paar dagen.  Ik hoop dat ik tegen vertrektijd zin heb om mijn nieuwe little black dress aan te doen. Nog zestien uur joggingbroekloving to go.

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

Mail me

Stuur een bericht