You Are Viewing

A Blog Post

Plons

Ik ben een tijdje geleden ergens ingesprongen. Ik kon het nog niet vertellen en daar ben ik niet zo goed in. Het was zo groot, voor mij, en als iemand vroeg ‘Hoe is het?’ had ik een hele woordenstroom klaar die ik grotendeels binnen moest houden.

De woordenstroom ging over kandidaat zijn op de lijst voor GroenLinks Renkum. Niet onverkiesbaar onderaan, maar nummer drie. Het campagneteam, waar ik deel van uitmaak, hoopt op zeker drie zetels. De woordenstroom ging dus ook over raadslid worden. Over gemeentelijke politiek, vier jaar lang. Grote keuzes.

Ik ben gesprongen, plons. Veel nieuwe dingen, veel bijlezen, voorbereiden, inhaalslagen en nog meer. En dat was dan alleen nog maar het kandidaat worden. Hierna komt de campagne, de uitslag, en misschien het raadslidmaatschap. Ik ben dus nog niet uitgeplonst, maar oh, het is zo leuk!

Lees meer op renkum.groenlinks.nl en zie hier het nieuwsbericht in de plaatselijke krant.

1 Comment
  • Jos janssen on 11 december 2013

    Mijn voorkeurstem heb je! Succes. Enne, ……… waar begin je aan!

    Groet,

    Jos

Leave a Reply

Time limit is exhausted. Please reload the CAPTCHA.

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Neem contact op

Mail me

Stuur een bericht